Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Земля – наш спільний дім

Зупинися , людино, на мить

І відчуй, як природі болить

Як із серця крик вирина –

Зупинися, Земля в нас одна!

 

26 лютого 2020 року учні Братковицької ЗОШ під керівництвом вчителя біології Хижак М. О. провели екологічний захід на тему « Земля – наш спільний дім». Глядачі різних вікових категорій змогли почерпнути щось цікаве та пізнавальне для себе. У проведеному заході було розкрито багато актуальних екологічних проблем: забруднення ґрунтів міндобривами та пестицидами, забруднення водойм від сусідніх підприємств, надмірне знищення хижих тварин, лісові пожежі, безконтрольне викидання сміття. Не оминули юні екологи і проблему збереження первоцвітів. Усі порушені  проблеми були показані у вигляді театралізованого  екологічного дійства.

Завітали на свято і учасники агітбригади «Первоцвіт». Вони презентували «Краєзнавчу стежину с.Братковичі», розказали глядачам про свій досвід взаємодії з природою, проаналізували позитивні та негативні аспекти від роботи підприємств на території села.

Захід був наповнений ліричними віршами, чудовими піснями  та енергійними бансами. Організатори свята сподіваються, що їх праця вплине на розвиток екологічного мислення у глядачів.

Світ прекрасний навколо тебе –
Сонце ясне і синє небо,
Птахи і звірі, гори і ріки –
Нехай він буде таким навіки!
Нехай  людина  добро приносить –
Бо світ навколо любові просить.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *