Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Герої не вмирають

Учні 7 та 8 класів Братковицької ЗОШ І-ІІ ст.  у супроводі Клок О.І. та Кромпащик О.І. 28 листопада відвідали музей Героя України, городківчанина Івана Бльока у Городоцькій ЗОШ №3.  Цікавою і доступною була розповідь вчителя історії Годій О.П., яка під час екскурсії пригадала як розпочинався і постав мирний Майдан, учасниками якого переважно були студенти , молодь, а також нагадала процес загострення конфронтації з владою після розгону мирного Майдану в Києві, а також про гуртування людей різного віку з усіх регіонів України.

Діти мали змогу переглянути унікальні експонати музею: каску, пробитий кулею жилет, бруківку з Інститутської – все те, що в один момент стало зброєю проти снайперських куль, особисті речі городківчанина, світлини з Майдану, книги, нагороди, адже ті речі є частинкою подій Революції гідності. Учні переглянули фільм про Івана Бльока.

Мета візиту музею: щоб у пам’яті дітей залишалась згадка про героїв Небесної сотні, а також музей розвиватиме у школярів патріотичний дух та любов до України, адже головна мета кожного з нас – не зраджувати інтересам своєї країни, аби жертва Небесної Сотні не була даремною. Дорогою ціною…Пам’ятаємо…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *