Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Україна – країна гідності та свободи!

З нагоди  відзначення Дня Гідності  і Свободи,  учні Братковицької  ЗОШ  I – II ступенів провели виховний захід «Україна – країна гідності та свободи!» під керівництвом педагога – організатора  Здобиляк Уляни Миронівни.

Метою заходу  було  розширити поняття про єдність, незалежність і суверенність нашої держави; розвивати в учнів бажання брати  участь у розбудові та зміцненні єдності нашої держави; наполегливо вчитись, щоб принести якомога більше користі рідній Україні; формувати в учнів активну громадянську позицію щодо єдиної, цілісної держави та захисту її кордонів; виховувати патріотичні почуття, гордість за свою Батьківщину – Україну.

Учні мали змогу згадати події, які відбувалися під час Революції Гідності. Було  прочитано чимало віршів, звучали патріотичні пісні, від яких у глядачів на обличчі з’являлися сльози, переглядаючи сценку в якій мати сумує за загиблим сином учні мали змогу відчути біль утрати найріднішої людини. Вшанували  пам’ять Героїв Небесної Сотні запалюванням свічки  та хвилиною мовчання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *