Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Урок доброти у Братковицькій ЗОШ

Часто, йдучи вулицею, ми постаємо перед дилемою: що повинна робити держава, тобто відповідні її органи з безпритульними тваринами? Де ж вони беруться? Однією з причин є безвідповідальне ставлення людей до домашніх тварин. Часто люди самі викидають їх на вулицю, не задумуючись про майбутнє нещасних створінь.

4 жовтня у всьому світі відзначають День тварин. За рекомендацією міністерства освіти і науки України у Братковицькій ЗОШ цього дня було проведено урок доброти на тему: «Ми відповідальні за тих, кого приручили». Учні 6 класу під керівництвом вчителя біології Хижак М.О. обговорили багато актуальних питань щодо безвідповідального поводження з домашніми тваринами і жорстокого ставлення до безпритульних тварин.

Юні природолюби озвучували свої версії щодо майбутнього безпритульних тварин, охоче розповідали про своїх домашніх вихованців. Цікавою була інформація про породи домашніх улюбленців, їхні повадки, веселі історії, що трапилися з ними. Наприкінці уроку відбувся конкурс на кращий малюнок «свого маленького друга».

Урок доброти запалив у серцях учнів ще більшу любов до тварин і розвинув розуміння відповідальності за тих, хто так віддано нас любить і повністю від нас залежить.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *