Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Свято Героїв у школі

У Братковицькій ЗОШ І-ІІ ступенів пройшли заходи до Дня Героїв, присвячені різним сторінкам національно-визвольної боротьби та 110-й річниці з дня народження провідника Організації українських націоналістів, людини, що віддала своє життя за Україну – Степана Бандери .

День Героїв – це день пам’яті всіх українців, які присвятили своє життя боротьбі за свободу та незалежність України, свято величі духу українських вояків – борців за волю України та є символом незборимості української нації.

На свято був запрошений учасник АТО, випускник школи Гринчишин Олег. Свято проходило у формі фестивалю-конкурсу.  Учні 5-8 класів змагалися у конкурсах строю, пісні та гасла, демонстрували свої знання з історії національно-визвольної боротьби. Одним із змагань був захист тематичних газет, а також спортивна естафета.  Учні показали цікаву і запеклу спортивну боротьбу. За результатами змагань перше загальнокомандне місце завоювали учні 7 класу, друге – 8 клас, третє – 5 і 6 класи. Переможці та призери змагань отримали подяки та солодкі подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *