Братковицький ЗЗСО І-ІІ ступенів
Сторінки

Матеріально технічне забезпечення закладу освіти

  1. Матеріально-технічна база закладу освіти включає 2 будівлі (одна з них орендована), обладнання, інші матеріальні цінності, вартість яких відображено у балансі закладу освіти.
  2. Майно закладу освіти є на балансі Городоцької районної ради та перебуває в управлінні відділу освіти Городоцької райдержадміністрації.
  3. Заклад освіти відповідно до чинного законодавства користується землею, іншими природними ресурсами і несе відповідальність за дотримання вимог та норм з їх охорони.
  4. Вилучення основних фондів, оборотних коштів та іншого майна закладу освіти проводиться лише у випадках, передбачених чинним законодавством. Збитки, завдані закладу освіти внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються відповідно до чинного законодавства.
  5. Для забезпечення освітнього процесу база закладу освіти складається із навчальних класів, їдальні (в орендованому приміщені).
  6. Списання основних засобів і майна здійснюється за рішенням засновника, тобто Городоцької районної ради, відповідно до порядку, який встановлений чинним законодавством.
  7. Класні кімнати обладнані меблями, які підібрані відповідно віковим та фізіологічним особливостям учнів в тому числі одномісними партами для учнів 1-2 класів.

    Всі класні кімнати оформлені, виходячи з можливостей школи, матеріально-технічна база кабінетів достатня для викладання предметів.

    Протягом 2018/2019, 2019-2020 навчальних  років  для учнів 1-2 класів, які навчаються в умовах Нової української школи, отримано:

    • комплект комп’ютерного обладнання (2 шт.);
    • наочно-дидактичний матеріали ;
    • ігрові набори;
    • комплект меблів;

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *